A Real Estate Company

Inrichting & Apparatuur

Meubelpakket “Inventory”

Inventaris pakket met alle meubels, zoals bank, tafels, stoelen, bedden, zonwering, verandasetje van Michel Kloet, plafonnieres, kasten, 5 plafondventilatoren en spiegels. De hieronder getoonde foto’s zijn voorbeelden en kunnen afwijken van wat er zal worden geleverd. Wij kunnen u volledige beschrijvingen van de werkelijke producten te sturen.

Prijs van “Inventory”: $ 15,000 ex ABB

furniture1
furniture2
furniture3

Rental package “Holiday”

Meubelpakket “Inventory” (zie boven) plus alle andere benodigde inventaris voor stressvrije vakantieverhuur, zoals beddengoed, pannen en keukengerei, airconditioning in de slaapkamers, beddengoed, handdoeken, televisieapparatuur, bestek, potten, pannen, borden, kopjes en schotels, vazen??, koffiezetapparaat, toaster, waterkoker, bezem, dweil, emmer et cetera. De hierboven getoonde foto’s zijn voorbeelden en kunnen afwijken van wat er zal worden geleverd. Wij kunnen u volledige beschrijvingen van de werkelijke producten te sturen.

Prijs van “Holiday”: $ 22,000 ex ABB ($ 15,000 voor “Inventory” plus $ 7,000 voor het verhuurpakket)

furniture4
furniture5
furniture6

Luxepakket “Premium”

Een mooie upgrade voor het “Inventory”- of “Holiday”-pakket, met een luxe keuken, voorzien van alle apparatuur zoals een oven, magnetron, vaatwasser en wasmachine/droger. De keramische kookplaat wordt standaard meegeleverd en is inbegrepen in de aankoopprijs van de woning. De hierboven getoonde foto’s zijn voorbeelden en kunnen afwijken van wat er zal worden geleverd. Wij kunnen u volledige beschrijvingen van de werkelijk te leveren producten sturen.

Prijs van “Premium”: $ 5,500 ex ABB

furniture7
furniture8
furniture9