A Real Estate Company

Project Den Tera – Introductie

Op project Den Tera worden 2 vrijstaande woningen en 9 blokken van twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Alle woningen beschikken over een ruime veranda, welke toegang biedt tot de tuin.

Het afwerkingsniveau op Den Tera is zeer hoog te noemen. Alle woningen hebben dezelfde lay-out en worden compleet opgeleverd inclusief fraaie moderne keuken, 2 badkamers, toiletten en een fraaie tegelvloer welke doorloopt naar de veranda. Alle wanden worden geverfd of voorzien van tegelwerk.

Verder worden de woningen voorzien van muur- en dakisolatie en dubbel glas, hetgeen zeldzaam is op Bonaire. Goede isolatie is echter van belang om de warmte buiten te houden en daarmee energie te besparen.

Rondom de tuinen zullen erfscheidingen worden geplaatst. Zowel de gemeenschappelijke ruimtes als de tuinen rondom de woningen zullen met steenslag worden opgeleverd. Bonaire Construction biedt de mogelijkheid om uw nieuwe woning een ‘finishing touch’ te geven met ons Garden XL pakket.

2SK vrijstaand – Den Tera

_MG_7253 1000pix
_MG_7250 1000pix
_MG_7263 1000pix

De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 124 m2 inclusief veranda met royale berging. Ten opzichte van de twee-onder-een-kapwoningen hebben de vrijstaande woningen een tuin rondom de woning en een extra raam aan één zijde van de woning.

2SK halfvrijstaand – Den Tera

_MG_7272 1000pix
_MG_7247 1000pix
_MG_7261 1000pix

De indeling van twee-onder-een-kapwoningen is gelijk aan de vrijstaande woningen en biedt daarmee ook 124 m2 woonoppervlakte.